fbpx

Atisnet

Preselili smo se !

Od 1. novembra 2018 firma ATISNET D.O.O. se nalazi na novoj lokaciji

Od 1. novembra 2018 firma ATISNET D.O.O. se nalazi na novoj lokaciji: Klosterska 5D, 76100 Brcko. Ujedinjenim snagama momaka i jedne jos snaznije i marljivije dame, za jedno vece su cijeli inventar i sve dragocjenosti preseljene na nasu novu adresu.

Sada se nalazimo u uzem centru nasega grada i mozete nas pronaci u novoj zgradi Zejcirevica #2 od strane i u visini dvorista djecjeg obdanista i zabavista Nasa djeca. Nasa nova kancelarija je divna velika prostorija sa prozorskim frontom koji nam omogucava da uzivamo dok radimo u prirodnoj svjetlosti i suncevoj toploti. Tako da su nam prvi radni dani bili i protekli tokom jutra u znaku suncanica jer nas je sunce bukvalno zabljesnulo.

Suncanoj svjetlosti smo parirali tako sto smo postavili stitove na prozore a i dalje uzivamo prirodnu svjetlost i toplotu sunca samo sto smo suncanice odlozili do sledeceg toplog dana da ih koristimo u nekoj od nasih basta na trgu dok timski uzivamo u proljecu i ispijamo nasu kolektivnu kafu na trgu.
Sada kada ste dobili mali utisak nase radne atmosfere, nadamo se, da cete nas uskoro posjetiti da se uvjerite, Atisnet d.o.o. ima divnu novu kancelariju i radnu klimu. Pozivamo Vas na kafu, u nase nove odaje, tako mozemo porazgovarati o Vasoj elektronskoj pojavi i vidljivosti to jeste o opstem postojanju na www jer mi smo eksperti za tu vrstu usluga.

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn